Producătorii de publicitate
Tipar pe rotativă, offset şi digital

Masinile rotative pe care le utilizam sunt dotate cu facilități de finisare in linie astfel ca finisarea, capsarea și lipirea foilor se face direct pe masina, ceea ce reduce mult timpul de livrare catre dumneavoastra. Va propunem acest tip de tipar atunci cand doriti sa produceti publicații de mare volum cum sunt ziarele, cataloage de tiraje mari, si cartile in tiraje nationale.

Masinile offset cu care lucram ne permit sa oferim un raport imbatabil calitate/pret pe unitate de produs tiparit, atat pentru tiraje medii cat si pentru solicitari mai mici. Fidelitatea tiparului ca si finisarile impecabile ne permit sa fim recomandati de toti clientii pe care ii avem in portofoliu, de la produsele de papetarie de birou si brand de companie, pana la brosuri, formulare de afaceri, pliante, calendare si chiar ambalaje.

Utilizand tiparul nostru digital fiecare imprimare poate fi diferita, tirajele mici sunt ieftine, iar rata noastra de răspuns este rapida. Acum puteți imprima la noi chiar si un singur catalog sau o singura brosura ori cateva sute de bucati, cu o fractiune din costul necesar pentru a tipari la rotativa sau offset. În loc sa produceti 1000 de exemplare identice, noi va tiparim 1000 de documente unice, cu mesaje personalizate pentru fiecare dintre clienti dumneavoastra.

Astfel va maximizam rata de răspuns prin adresabilitatea perfect direcționata, creand actiuni de marketing variabil si de aceea extrem de relevant.

Post-tiparul este partea esențială a proceselor noastre de tiparire deoarece determină aspectul final al produselor. Oferim toate tipurile de finisare necesare atat materialelor comerciale cat și celor de promovare corporatista. Calitatea finisajelor noastre ne diferentiaza categoric de competitie, adaugand stralucire, durabilitate și valoare produsului tipărit, garantand astfel satisfacția clientului.

Galerie foto