Producătorii de publicitate
Logistică naţională

Angajamentul nostru față de promptitudine ne permite să deţinem un palmares excelent, de mare precizie, cu facilităţi distincte de sortare, grupare, depozitare şi livrare, toate create la sediul companiei. Echipa noastră logistică garantează atingerea cu precizie a aşteptarilor clienților, care se bucură astfel de toate soluţiile noastre fiabile de asamblare, ambalare și livrare eficientă.

Chiar când avem de gestionat mii de comenzi pe zi, utilizând sistemul nostru Pick-&-Pack (alege şi împachetează) asigurăm atât livrările urgente pentru evenimentele speciale, căt şi derularea normală a activităţii zilnice. Oriunde avem de livrat, în Bucureşti, ori la Satu Mare, echipa noastră orientată pe detalii depune toate eforturile pentru a se asigura ca produsele sunt ambalate în mod corespunzător, etichetate și livrate în condiții de maximă siguranță și mai ales la timpul solicitat de către client.

Înțelegând că munca susţinută, onestitatea și fiabilitatea proceselor logistice sunt bazele afacerii de succes, echipa noastră de specialiști ai comenzilor face toate eforturile pentru a satisface cerințele proiectelor cu care ne-au onorat clienţii noştri. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care portofoliul nostru de clienţi ne creşte de la an la an şi, mai mult decât atât, intensitatea operaţiunilor logistice pe care le asigurăm şi le garantăm pentru ei, se dezvoltă exponenţial.